Ginlong Technologies (Stock Code: 300763.SZ), opgericht in 2005, is een van de oudste en grootste fabrikanten van PV-string-omvormers. Onze technologie zet schone zonne-energie om in het elektriciteitsnet, waardoor de overgang naar een wereldwijde koolstofvrije samenleving mogelijk wordt.
Ginlong's kosteneffectieve oplossingen voor residentiële, commerciële en utilitaire gebruikers leveren waarde op elk niveau van de zonne-energie supply chain, waarbij huiseigenaren en bedrijven, maar ook energieproducenten en investeerders over de hele wereld betrokken zijn.

De productlijn van het bedrijf, gepresenteerd onder het Solis-merk, maakt gebruik van innovatieve string-inverter technologie om eersteklas betrouwbaarheid te leveren, gevalideerd onder de strengste internationale certificeringen.

In combinatie van een wereldwijde toeleveringsketen met R&D en productiemogelijkheden, optimaliseert Ginlon haar Solis-omvormers voor elke regionale markt, waarbij ze haar klanten onderhoudt en ondersteunt met haar team van lokale experts. Onze bewezen bankability heeft de steun van toonaangevende financiële instellingen in Noord-Amerika, Europa en Azië gekregen, wat zorgt voor een solide rendement op lange termijn van de investering terwijl we samen met onze stakeholders werken aan de wereldreis naar een duurzamere toekomst te versnellen.