Introductie Huawei LUNA S1 Thuisbatterij met 15 jaar garantie

blog image

Introductie Huawei LUNA S1 Thuisbatterij met 15 jaar garantie

De LUNA S1 zich onderscheidt door zijn efficiëntie, veiligheid en eenvoudige installatie. Het vlaggenschip van Huawei is uitgerust met batterijcellen 280 ampère-uur met een garantie van 15 jaar. Zo zet het product een nieuwe standaard.

Voorstellen op maat
De LUNA S1 kent een 40 procent hogere energiedoorvoer, een 5-laags bescherming en produceert een geluid van minder dan 29 decibel. De batterij is snel te laden en ontladen (10kW met 3 batterijen).

We zijn trots om deze residentiële oplossing toe te voegen aan ons assortiment. Wij helpen met voorstellen op maat, om zo de beste producten te kunnen kiezen.’

5 lagen
Veiligheid en betrouwbaarheid zijn cruciaal bij residentiële energieopslagsystemen en daarom biedt Huawei een uitgebreide bescherming bestaande uit 5 lagen. Zo biedt het bescherming op celniveau, elektrische bescherming, structurele bescherming, actieve bescherming en bescherming in noodsituaties. Deze eigenschappen minimaliseren de risico's.

Modulair ontwerp
Dankzij het modulaire ontwerp van het systeem kunnen huiseigenaren beginnen met een eenheid van 6,9 kilowattuur en de capaciteit eenvoudig uitbreiden door extra batterijmodules toe te voegen.

Uitbreiding van het systeem is makkelijker, omdat vooraf opladen of State of Charge (SOC)-kalibratie niet nodig is. Het nieuwe batterijpakket synchroniseert automatisch zijn laadstatus (red. SOC) met de bestaande installatie na 1 laad-/ontlaadcyclus. Zo kan de capaciteit snel en efficiënt worden uitgebreid.

De thuisbatterij LUNA S1 is aan het einde van het 3de kwartaal 2024 beschikbaar bij Dsolar