BISOL Group ontvangt TOP BRAND PV-erkenning voor zijn uitstekende zonnepanelen!

blog image

BISOL Group ontvangt TOP BRAND PV-erkenning voor zijn uitstekende zonnepanelen!

BISOL Group is verheugd om aan te kondigen dat het is erkend als één van de beste zonnepanelenmerken voor 2020 in Italië en in België. Dit is een herbevestiging van de uitstekende prestaties van het bedrijf na het winnen van de Top Brand PV Seal in 2018 in Frankrijk.

De prijs is het gevolg van een uitgebreid onderzoek door het bedrijf EuPD Research, dat elk jaar een enquête houdt in heel Europe, bij verschillende belanghebbenden in de sector, waaronder distributeurs, installateurs en eindklanten. De evaluatie van technische aspecten van de producten, evenals merkbeleving en merkbekendheid gerapporteerd door de experts uit de industrie, dienen als basis voor de prijs. Het doel is om te begrijpen waarom sommige merken zo goed in de markt liggen.

Door tien belangrijke individuele evaluatiefactoren te onderzoeken, erkenden de onderzoekers BISOL vanwege zijn originele en specifieke signatuur in de sector van de fotovoltaïsche zonne-energie, waardoor het bedrijf, de producten en het merk zich onderscheiden van de concurrentie.

Gesterkt door deze prijs, zal BISOL doorgaan met haar harde werk om verdere klanttevredenheid te leveren. De nieuw gelanceerde BISOL Supreme zonnepanelen, de enige zonnepanelen ter wereld met de 100% vermogensgarantie, zijn de allerbeste panelen, die zelfs aan de meest veeleisende klanten kunnen worden aangeboden.